Zoeken

Rent4your-event

Airbox
airbox_2. airbox_3. airbox_4. airbox_5.
Beeld, Beeld-Airbox
Airbox

De Airbox is een compleet afgewerkt projectiesysteem, te gebruiken voor allerhande events en feesten. Dit kan gaan van een trouw tot een festival tot een beurs. Dankzij de ingebouwde ledverlichting en het gebruik van meshdoeken kunnen onze Airboxen volledig worden aangepast naar een bepaald concept/brand/feest naar keuze. Dit maakt ze zeer geschikt voor eventbranding en allerhande soorten eventdesign. 

De meshdoeken aan de zijkant en de ledverlichting bovenaan zijn volledig personaliseerbaar. Op de meshdoeken kunnen alle soorten afbeeldingen/logo’s worden geprint en de ledverlichting is in alle kleuren mogelijk. Verder maakt het projectiesysteem gebruik van een retro-projectie. Dit wil zeggen dat de projectie achter het projectiedoek wordt opgesteld waardoor deze altijd zichtbaar blijft. De projectie geeft mooi beeld in alle binnenruimtes en is ook buiten inzetbaar vanaf schermerlicht. Onze Airboxen kunnen worden opgehangen of op een verhoog worden geplaatst.

De Airboxen zijn beschikbaar in twee verschillende maten en in drie verschillende kleuren (zwart, wit en groen). De vermelde prijs is voor de kleine box (110cm x 195cm). De huurprijs voor de grote box (160cm x 280cm) is 345 euro.

Indien u de airbox wenst te huren, mag u de dichtstbijzijnde locatie aanduiden. Uw gegevens worden dan bezorgd aan de verantwoordelijke van deze locatie.

Vanaf € 315.00 Per gebruik

Selecteer de datum huur en de locatie